Verzending

Verzending, levertijd & verzendkosten

Verzending vindt normaliter 2x per week plaats, meestal op maandag en donderdag, dit betekent (voor Nederland, en zonder vertraging) levering op dinsdag en vrijdag. Wil je producten op een andere dag ontvangen, of heb je haast met de ontvangst, dan kun je het beste telefonisch contact opnemen (050-2340111) en kijken we samen in hoeverre ik aan jouw wens tegemoet kan komen. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je daarvan op de hoogte.
Levering gaat via Post.nl, nadat de bestelling is afgeleverd op het post.nl punt ontvang je automatisch een e-mail met een track&trace code om jouw bestelling te kunnen volgen.

De genoemde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten, tenzij de totaalprijs van de bestelling groter is dan €50,- voor Nederland en €75,- voor België.
De verzendkosten bedragen:
– €4,95 voor Nederland en
– €8,16 voor België
Verzendkosten voor andere landen vindt je door in het afreken-menu, het betreffende land aan te klikken. Wil je verzenden naar een land wat niet in dit menu opgenomen is, neem dan contact met mij op over de verzendkosten. Dit kan via info@yoniyoga.nl.

Verkeerde adressering
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Mocht de bestelling reeds onderweg zijn en niet aankomen, of geretourneerd worden doordat je jouw adresgegevens verkeerd hebt ingevuld, dan breng ik de extra verzendkosten voor jou in rekening, tenzij je de verzending wilt annuleren.