Support | Durf te vragen!

Iets dat hopelijk iedere vrouw in haar leven mag ontdekken is, dat de vrouwelijke seksualiteit heel heel anders, is dan de mannelijke seksualiteit. Hulp bij Yoni Yoga kan voor veel vrouwen het proces naar binnen versnellen. Dat wat jij misschien nog niet kunt of durft te voelen, daar waar jij nog niet jouw aandacht kunt of durft te houden, juist daar is het super fijn als iemand jouw coachend aan de hand neemt.
Zij is helend, doelloos, regenererend, diepgaand, onvoorspelbaar, kalmerend, verstillend, tijdloos, mysterieus… en nog veel meer… Geen wonder dat mannen zich zo voelen aangetrokken tot dit mysterie!
Voor mij heeft het Yoni ei daar enorm in geholpen.

Voor veel vrouwen is het een hele (ont-dekkings)reis, om de weg naar jouw eigen en zo gevoelige vrouwelijke seksualiteit te vinden. Het pad van overgave en afstemming met jezelf is niet voor iedereen vanzelfsprekend en 123 toegankelijk. Zeker in de vrij hectische en vaak mannelijke samenleving waarin we leven en werken kan dit een grote uitdaging zijn. Tijd, geduld en ruimte ontbreekt vaak om de heilige ruimte te creëren, waarin jij tot bloei kan komen, en waarin je niet weet wat (en of) er (iets) ont-vouwt.

Het afdalen in jouw eigen tempo, volgens afgestemde eigen stappen naar jouw heilige tempel, is niet altijd een pad dat gemakkelijk en op eigen houtje te vinden en betreden is.

Ik ben zelf heel dankbaar dat ik hierin ondersteuning heb mogen ervaren van een aantal vrouwen die het intieme pad naar zichzelf mij voorgingen. Dit was ook de manier waarop ik voor het eerst ECHT kennis mocht maken met het yoni ei. Ik wil daarom iedere vrouw die moeite heeft om de controle los te laten en uit de doe-modus te gaan aanraden om hulp te vragen bij een vrouw die bekend(er) is met het betreden van haar magische wereld in de vrouwelijke seksualiteit.

In het kopje docenten, heb ik een aantal docenten opgenomen van wie ik weet dat ze er open voor staan om jou te begeleiden.
Eén vrouw wil ik in het bijzonder adviseren: Inge (www.fireofwaya.com).
Zij heeft mij enorm geholpen om mij meer met mijn bron (essentie) te verbinden. Zij leerde mij om mijzelf vanuit mijn seksualiteit te helen. Dit proces helpt mij nu om steeds dieper in mijn vrouwelijke essentie te zakken. Inge is in staat om, bij veel vrouwen, ook via beeldbellen in te tunen op de spirituele, lichamelijke en geestelijke processen. Ik ben altijd onder de indruk van haar enorme (Taoïstische) kennis van het fysieke emotionele en spirituele lichaam, en haar open, nieuwsgierige en liefdevolle houding.
Resoneert dit bij je, dan kun je vrijblijvend kennis met haar maken, en kunnen jullie beiden voelen of het klikt.
(info@fireofwaya.com)