Inge (Groningen)

Life sessies, regio Groningen
Beeld-bellen, en begeleidingstrajecten
Workshops, lessen en retreats
meer info: www.fireofwaya.com.

— * —

Neem voor een persoonlijk traject vrijblijvend contact met mij op. Dan kunnen we beiden voelen of het klikt, vanuit daar kunnen we kijken hoe en of ik jou kan helpen in jouw reis naar jouw essentie.

— * —

Mijn passie is het creëren van een groter bewustzijn, van jezelf en de natuur waar je deel van uitmaakt.

Een paar jaar geleden gingen de deuren naar de schatkamers van de aarde voor mij open. Het voelde als een nieuwe wereld. Een wereld die groots en meeslepend is. Die ongekende geheimen huist, die vruchtbaar is, vol van leven en waarin ik vrij kon bewegen. Het is dezelfde wereld. De wereld waar ik deel van uitmaak. Die ik bén.

In mijn tienerjaren was ik me bewust van de shakti onderstroom wanneer ik muziek van Astor Piazzolla op mijn saxofoon speelde. De passie, de sensualiteit raakte me. Of wanneer ik dansles had en ik me liet leiden door de muziek. Toen ik stopte met spelen omdat ik een studie sportmanagement ging volgen, verloor ik ook het contact. Na jaren als manager gewerkt te hebben in de fitnessbrance, een wereld over uiterlijkheden en mannelijke kracht, ontdekte ik yoga. Dat was een verademing. Het effect op mijn lichaam en geest kon ik met niets anders evenaren. Ik ervaarde een kalmte die ik lang niet had gevoeld en waar ik zo naar verlangde.

Tijdens mijn opleiding aan de Yoga Academie Nederland richtte ik samen met Yvonne de Hoop, mijn compagnon en vriendin Happy Yoga op. Een yogastudio met grootste dromen, eerlijke wensen en vol potentieel. Ik leerde echt mijn intuïtie te gebruiken en te vertrouwen op mijn vaardigheden en herinnerde de kracht van muziek.

Ik raakte steeds meer geboeid door de ‘spirituele wereld’. En toch was er nog iets dat niet vervuld was, een verlangen onder een sluier van vergetelheid.  Tot een paar jaar later op spiritueel festival de sluier een stukje werd opgelicht. Het was het begin van een ontdekkingstocht naar mijzelf, de geheimen van de vrouwelijkheid en van vol leven. Je kunt meer lezen over deze krachtige tijd in mijn leven in het artikel ‘Feminine Power Welcome’

In hetzelfde jaar volgde ik de jaartraining Sjamanisme aan de Hof van Axen. Een training die deuren verder opende. Die me raakte in verschillende lagen van het bewustzijn. Ik besefte me dat ik mezelf niet volledig bewoonde en er ontwaakte een ongekend verlangen. Het verlangen naar eenheid en vrijheid.

Ik begon me te verdiepen in tantra, volgde workshops, begon weer met dansen, las boeken over de vrouwelijkheid, seksualiteit en oeroude vrouwenwijsheid. En in mijn zoektocht naar balans vond ik antwoorden, ontdekte ik geheimen, ervaringen die mijn leven veranderden. Ik ontving mijn naam, Zwarte Pijl, en ontmoette de wolf. Met een dankbaar hart buig ik voor alle leraren, inspirators en helpende handen die ik op mijn pad heb mogen ontmoeten.

Leven in harmonie met de natuur is mijn passie en mijn passie is mijn missie: vrouwen bewust te maken van de volheid van het leven.

De vrouwelijkheid fascineert me en in de afgelopen jaren ontdekte ik meer en meer over deze vruchtbare, krachtige stroom.

Vol passie begeleid ik de vrouwencirkels en groepen. De veranderingen die vrouwen ervaren in mijn workshops wanneer ze zich openen voor hun kracht en het pad van de vrouwelijkheid is een grote inspiratiebron.

Met liefde, Inge

www.fireofwaya.com
info  at   fireofwaya.com
06 19618532