Gebreken/ Verkeerde levering

Gebreken

Ontvang je een product dat kapot, of in jouw ogen te veel afwijkt van wat je kunt verwachten, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, en stuur een foto via de e-mail (info@yoniyoga.nl), of What’s app (+31502340111).
Ter afweging kun je onderstaande in overweging nemen:

Een groot gedeelte van de producten die ik op mijn website verkoop, zijn natuurlijke edelsteen producten, en zijn met de hand bewerkt. Edelstenen hebben een natuurlijke variabiliteit, en worden gemaakt uit een niet homogeen materiaal. Dit levert producten die uniek en eigen zijn in uiterlijk en samenstelling. Sommige edelsteensoorten bevatten oneffenheden die zorgen voor putjes of barstjes die zichtbaar zijn aan het oppervlak.

  1. Kleur en Uiterlijk: Betreffende de edelsteen eitjes, deze wijken per eitje af, doordat het materiaal waaruit de eitjes gemaakt zijn niet homogeen is. Op mijn website probeer ik een zo goed mogelijk beeld te geven van zowel het uiterlijk van de producten als de mate waarin je afwijking van dit uiterlijk kunt verwachten.
  2. Oneffenheden, barstjes en putjes: Voor sommige edelstenen is het vrij uitzonderlijk dat de steensoort volledig vrij is van oneffenheden, barstjes of putjes. Dit hangt ook samen met de kwaliteit van de steen. Ik controleer altijd of ik van mening ben dat de producten voldoen aan redelijke eisen van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.
  3. Breukvlakken: Ik let er bij verkoop op dat er geen kwetsbare breukvlakken aanwezig zijn, met name vanwege het risico op breken (en verhoogt risico bij reiniging d.m.v. verwarming), maar ook in verband met hygiëne. Met name kwartssoorten zijn hiervoor gevoelig. Ontvang je een product waarin toch een duidelijk breukvlak zichtbaar is, neem dan contact met mij op. Indien een breuk of breukvlak ontstaat door een val, of door grote temperatuurschommelingen (door hygiënische reiniging), dan is dat voor risico van de klant.
  4. Afmetingen: De edelstenen en glazen producten die ik op mijn website verkoop worden met de hand geproduceerd. Hierdoor kunnen de producten kleine afwijkingen hebben in maat. Als je denkt dat jouw product te veel afwijkt in maat, dan kun je dat controleren met een schuifmaat. Indien je die niet hebt, dan kun je het het beste tussen twee verticale vlakken leggen (bijvoorbeeld 2 bankpasjes), en een streepje zetten waar je jouw meting doet. Vervolgens meet je met een liniaal de afstand tussen de twee lijntjes op. Doordat er kleine afwijkingen zitten in de maat, zullen er ook kleine afwijkingen zitten in het gewicht.

Verkeerde levering/ missende producten

Indien je een verkeerd product ontvangt, of er missen producten in je bestelling; neem dan zo snel mogelijk contact met mij op; het liefst per e-mail: info@yoniyoga.nl. Indien nodig ontvang je dan een verzendlabel om de verkeerde producten te retourneren en ik stuur zo snel mogelijk de juiste producten naar je op.