Yoni Yoga 4 weekse cursus

Wanneer

09/02/2018    
19:30 - 21:30

Waar

Happy Yoga Groningen
Oosterhamriklaan 261A, Groningen, 9715 SM
Kaart wordt geladen...

4 weekse cursus over het in contact zijn met je gevoel, sensualiteit en seksualiteit: Yoni Yoga

Yoni Yoga is een eeuwenoude practice die je dichter bij jezelf brengt, in verbinding met je vrouwelijkheid. Yoni is het woord voor heilige tempel, vagina, oerbron of baarmoeder in Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Yoni Yoga, oftewel het in balans brengen van de Yoni, werd door de Taoïsten al beoefend. Zij kenden het geheim van het beoefenen van de heilige liefde; het rimpeleffect op het hele leven. Deze oosterse leer gaat uit van het gegeven dat, hoe sensueler we zijn, hoe meer vreugde we kunnen beleven aan alles wat we met onze zintuigen waarnemen. Levensvreugde en levenslust komen voort uit onze seksuele energie en vitaliteit. Hoe meer we in contact zijn met de yoni, onze seksualiteit en gevoelswereld, hoe krachtiger en evenwichtig we in het leven staan.

In deze cursus brengen we met verschillende technieken meer bewustzijn in het bekkengebied, met als hoofdthema het Yoni Ei. Ligt jouw Yoni Eitje ook op je nachtkastje maar weet je niet goed wat er mee te doen? Krijg je het niet in je ritme? Dan is deze cursus wellicht wat voor jou.

We gaan, met een vaste groep, 4 weken lang oefenen, zowel met als zonder yoni ei, met de vrouwelijke energie. Iedere avond is verbonden met een stand van de maan, beginnend met afnemende maan op 9 februari. Je leert de cyclus van de maan (of je eigen cyclus) te gebruiken in je eigen beoefening.

Het is handig als je al enige ervaring hebt met het gebruik van het Yoni Ei en je comfortabel voelt bij het gebruik. Heb je dat nog niet, dan kun een privé sessie boeken bij mij of iemand anders.

Wanneer: vrijdag 9,16 en 23 februari en 2 maart

Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Bijdrage: € 80,-

Minimaal 5 deelnemers, maximaal 10. Opgave vóór 4 februari bij Inge: info@fireofwaya.com