Yoni ei dag – door Jessica & Désirée

Wanneer

08/10/2017    
10:00 - 17:00

Waar

De Zonnecirkel
donaustraat 177, Lelystad
Kaart wordt geladen...

www.womanconsciousness.com

Wat is het?

Een yoni ei dag vindt plaats in een warme sfeervolle veilige ruimte in het Sidhadorp in Lelystad. Een plek in Nederland waar een hoge en fijne energie is en waar we ook heerlijk gaan lunchen in het Vegetarische restaurant. Op 15 oktober is de jade ei dag in Edanz, Groningen.

Een yoni ei dag is voor vrouwen van alle leeftijden en geaardheid. We ervaren die dag de kracht van sisterhood en leren om steun te vragen en te ontvangen. We doen oefeningen met de micro cosmic orbit ademhaling en je leert het ei op een juiste manier te dragen. Je oefent dit veilig onder een dekentje. Er is dan een geleide meditatie en we maken klanken. Ook draaien we mooie muziek en gaan we bewegen en/of dansen.

Contact met je yoni en je vrouwelijke organen, zorgt ervoor dat je altijd een onderstroom van emotionele balans leert maken.

De leer van het yoni ei komt uit het taoïsme. Volgens de Tao Tantra staan je vrouwelijke organen in direct contact met al je organen. De leer was voorbestemd aan vorsten zodat zij langer aan de macht konden blijven. De taoïsten wisten dat degenen die zich bewust waren van hun vitale essentie en die konden beheersen, beschikten over grote macht en alles konden creëren wat ze wilden. Tegenwoordig is de leer toegankelijk voor iedere vrouw die haar potentie als godin volledig wil benutten.

Wat doet het gebruik van een yoni ei met je?

Je maakt verbinding met je vrouwelijke kwaliteiten als vertrouwen, schoonheid, levenslust, zachtheid, creativiteit, ontvankelijkheid, kracht.

Het vergroot de vrouwelijke en creatieve seksuele energiestroom.
Het helpt je te aarden, naar binnen te gaan, jezelf te zuiveren en van binnen uit jezelf te vervullen.
Het leert je energieverlies te voorkomen.
Het maakt je organen gezonder doordat je oude energie bewust leert loslaten.
Het vermindert afscheiding.
Het activeert de klieren van Bartholin.
Het traint de bekkenspieren.

Begeleiding

Désirée en assistentie door Jessica en soms ook door andere vrouwencoaches

Investering

€ 72,50
Kosten ei: € 35,00 (er zijn verschillende soorten eitjes te koop tijdens de dag).

We lunchen in het vegetarisch restaurant naast de locatie. Je kan daar zelf je meegenomen brood opeten of heerlijk uitgebreid lunchen (op eigen kosten).

Locatie

8 oktober is in Lelystad
15 oktober is in Groningen (Edanz, zie contactgegevens)
19 november is in Lelystad

Aanmelden

Stuur een mail naar info@womanconsciousness.com
Of bel voor nadere informatie: 06-30793989

Meenemen

Warme sokken
Omslagdoek
Makkelijke kleding
Grote handdoek om op te liggen.

Reviews

Helmi (67): Ik vond het een enige ervaring, het voegde echt wat toe, het was fijn, intiem en leerzaam en het was gelukkig een klein groepje.
Ook weer heel anders dan de andere twee keren, (toen ik een healing- en readingopleiding volgde met veel aandacht voor vrouwelijke energie en een cursus vallei-orgasme vanuit de tao) niet beter of slechter maar heel bijzonder, een echte verrassende aanvulling. Voor mij is vrouwelijke energie gelijk aan levens-energie die uit ´moeder aarde´ komt en bij vrouwen uit het gebied van de baarmoeder en via de yoni. Je bent dus een deel van het geheel met alle energieën die daar voorkomen en die je wilt of kan toelaten.Dus is er altijd nog veel te ervaren, waar ik heel blij mee ben.”

Jhari (49): “Het was heel bijzonder om mee te doen aan “mijn eerste” Yoni-ei dag, heel verbindend om op deze manier met andere vrouwen intimiteit te delen.
Desiree heeft ons deze dag heel prettig in de juiste sfeer gebracht, ze was heel zorgvuldig, geduldig en gaf goede, nuttige en heldere uitleg over de Yoni en het Yoni-ei. Ik voel weer een diepere verbinding met de schat in mezelf! Ze heeft me heel erg geïnspireerd, deze dag is echt een aanrader voor ieder die openstaat om op diep niveau geraakt te worden…”

Dorine (45): “Heel erg bedankt voor deze inspirerende, bijzondere dag. Wat een oerkrachten zijn er vrij gekomen, het was ongelooflijk wat er kan gebeuren in zo’n korte tijd. Ik voelde me bevrijd en heel krachtig na deze dag. Had nog nooit iets gedaan met tantra en wist helemaal niet wat ik kon verwachten. Vond het spannend deel te nemen, maar deze spanning viel al van me af toen ik binnen kwam in de sfeervolle, warme ruimte met een warm en veilig onthaal. Ik voelde me direct veilig in de groep. Die veiligheid heb jij gecreëerd en jouw rust en doortastendheid hebben mij geholpen een hoop werk te verrichten. Dank je wel!”