Yoni Ei dag Groningen

Wanneer

12/03/2017    
12:30 - 18:00

Waar

Happy Yoga
Oosterhamriklaan 261A, Groningen
Kaart wordt geladen...

In de Yoni Ei workshop leer je over het gebruik van het Yoni ei en gaan we oefenen in de veilige ruimte van een cirkel. In Sisterhood!

De Yoni Ei workshop is een dag. We starten om 12.30 uur en rond 18 uur sluiten we af.
Op zaterdag 11 maart is er een sistercircle waarin ik met het thema van de maan al een beginnetje maak voor de Yoni Ei dag. Het is fijn als je bij beide workshops aanwezig kunt zijn. Daarom is de bijdrage voor beide workshops aangepast naar een aantrekkelijke prijs.

De bijdrage voor de Yoni Ei workshop (los) is € 65,- inclusief een heerlijke lunch (vegetarisch) en een handout.
Kom je ook naar de sistercircle op 11 maart (1900 – 2200u) dan zijn de kosten € 75,-
(normaal € 90,-)

De volle Sneeuwmaan is de maan van de kiemkracht en het ontkiemen. Het eerste begin van de ontwikkeling van plannen en doelen. Nog in de binnenwereld, veilig en beschermd, zoals ook de ontwikkeling van planten en bomen zich nog binnen in de zaden en onder de grond afspeelt.

In deze sistercircle staan we stil bij de mogelijkheden, bij inspiratie en de creatieve en scheppende krachten in onszelf om te manifesteren. Wat zijn je doelen en wensen, welke plannen zijn levensvatbaar, hoe kun je je laten inspireren en de wijsheid herinneren?

Vrouwencirkels zijn een eeuwenoude traditie waarin vrouwen elkaar inspireren tot een groter bewustzijn. Een traditie die we in ere herstellen. In iedere cirkel blijkt het weer; wanneer vrouwen samenkomen her-inneren ze de Waarheid en worden de verbindingen met de vrouwelijkheid, de verborgen wijsheden en de magie hersteld. En zo komen we meer in contact met onszelf en de levenslust. Door meditatie, dans, Tao oefeningen, trancemeditaties en zintuigen- prikkelende hapjes.

Met toewijding en passie begeleidt Inge de vrouwencirkels.

De cirkel start om 19.00 uur en het begeleide gedeelte eindigt rond 22.00 uur.

Deze avond staat in verbinding met de Yoni Ei dag op zondag, maar is tevens los te volgen. Kijk voor meer informatie in het Yoni Ei evenement van 12 maart.

Voor aanmelding en informatie ga je naar www.fireofwaya.com of www.happyyoga.nl

Kiemkracht