Workshop ‘Jade-ei en Zelfbeminning’

Workshop 'Jade-ei en Zelfbeminning'

Wanneer

08/03/2021    
19:00 - 20:00

Evenement type

Je wilt voelen dat je leeft, bruisen van de energie en genieten van seksualiteit. Je verlangt naar verbinding, vertraging, meer energie en meer genot. Je wilt je veilig voelen als je intiem bent, zodat je makkelijker in opwinding komt en meer genot ervaart.

Het Yoni-ei helpt je om dieper in je onderbuik aanwezig te zijn, zodat je onder je middenrif kunt voelen wat je prettig vindt en wat niet. Het yoni-ei versterkt de krachtige (seksuele) energie die vrijkomt en laat je rijpen tot een wijze vrouw. De Jade-ei training is een combinatie van trainen met het Jade-ei (ook wel Yoni-ei genoemd) en werken met de techniek van Zelfbeminning.

Jezelf beminnen is je hart openen voor jezelf

Zelfbeminning leert je om van jezelf te houden en te leven vanuit overvloed. Het Jade-ei ondersteunt je daarin. Je zakt dieper in je bekken en je maakt kennis met een zachte, voedende energie die je op en top vrouw laat voelen.

De Thema’s die in de vijfdaagse training centraal staan zijn: Van jezelf houden, hoe dan? De schaamte voorbij. In contact met je schat. Nervus Vagus en Orgasme. En Blij dat ik Vrij.

Ervaar je seksuele energie als de bron van genot, energie en wijsheid!

Meer ontdekken en je aanmelden

BeminJezelf ❤️

Judith