ONLINE – laat maar los

ONLINE - laat maar los

Wanneer

20/08/2022    
19:30 - 22:30

Evenement type

Deze toegankelijke avond zal zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden met het yoni ei. We zullen op een vriendelijke manier kennis maken met het yoni ei, en het ei gebruiken als tool om spanningen los te laten. Hoewel ik wel wat theorie met jullie zal delen, zal de aandacht op de ervaring (en het loslaten) liggen, en juist daarom zal deze workshop dag ook voor de gevorderde beoefenaar hopelijk een waardevolle ervaring zijn!.

Loslaten is voor veel vrouwen (inclusief mijzelf) een belangrijk thema. Zeker in het ‘trainen’ met een yoni ei is de valkuil groot dat er vooral wordt gewerkt aan het opbouwen van kracht en vitaliteit. Loslaten en overgave zijn echter minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker in de vrouwelijke seksualiteit. Als je hier je toegang tot vindt, dan vind je waarschijnlijk een wonderlijke bron tot je vitale energie. Wordt hier te weinig aandacht aan besteed (of is dit door bijvoorbeeld (seksueel) trauma te spannend), dan kunnen er disbalansen ontstaan, welke op hun beurt weer kunnen zorgen voor lichamelijke of psychische klachten zoals een zware en/of pijnlijke menstruatie, bekkenbodemklachten, moeite met of geen zin in vrijen, stress, angst, slapeloosheid etc.

Deze avond is gepland tijdens de afnemende maan. Het is niet voor niets dat vrouwen die in de natuur leven, meestal hun eisprong hebben met volle maan en hun menstruatie met nieuwe maan. Deze natuurlijke kracht gaan we gebruiken voor de sensuele beleving van ons vrouwelijke lichaam.

Wees welkom & misschien tot dan!
– Wanda –

PRAKTISCHE INFORMATIE
Za 19 augustus 19:30-22:30
Prijs: €17,50
BESTEL TICKETS VIA DEZE LINK
Neem bij vragen of voor meer info gerust contact met mij op: info@yoniyoga.nl of 050.2340111 (Wanda) Je kunt ook appen naar dit nummer.