Hart & Seks – Yoni-ei dag

Wanneer

10/01/2016    
10:00 - 17:30

Waar

Het Hortushuys
Grote Kruisstraat 3, Groningen
Kaart wordt geladen...
Van een flink aantal vrouwen ontvang ik telkens interesse & nieuwsgierigheid rondom het yoni-ei. 🙂 Hierbij een uitnodiging voor vrouwen die hierin meer willen ervaren en exploreren.Gedurende de dag zullen we in een veilige setting onderzoeken hoe we in relatie staan met ons lijf, ons hart en ons seksuele centrum, door oefeningen, door te delen delen maar vooral door te ervaren en te werken met het yoni-ei.

Het gebruik van een yoni-ei komt uit de holistische Chinese gezondheidsleer, waar vitaliteit rondom je seksuele centrum wordt gezien als de voedingsbron voor je algehele vitaliteit en gezondheid in lichaam, geest en gevoel. Tijdens mijn Tao Tantric Healing Arts opleiding in Thailand is er erg veel gewerkt en geleerd rondom het yoni-ei. Wat me ontzettend raakte is de liefdevolle manier waarop er contact gemaakt wordt met het hart en het ei, gevolgd door allerlei oefeningen om het lichaam gereed te maken om het ei te ontvangen, zoals ons lichaam liefdevol masseren (o.a. met ons ei :-)). Dit is wat ik meeneem voor het thema en in de begeleiding van deze dag. Hoe zijn ons hart en onze seksualiteit met elkaar verbonden, en wat staat onszelf daarin in de weg.
Daarnaast zullen we aandacht besteden om respectvol met jezelf om te gaan, en het belang ervaren om écht bewuste intenties te zetten voordat je ‘aan het werk gaat’. Thuiskomen in je vrouwenlijke essentie, niet doen, maar ervaren! Zo wordt een sessie met je yoni-ei een persoonlijk ritueel en een cadeautje aan jezelf.

We zullen zorgen voor een veilige ingebedde sfeer, waarin de ruimte is om naar jezelf en jouw lijf te luisteren.

Liefs,
Wanda

PRAKTISCH
Zo 10 januari – 10:00-17:30 (uitloop tot 18:00)
PRIJS: €30,- (€25,- voor laag inkomen) contant meenemen.
De eitjes die ik zal verkopen kosten €15,- per stuk. Als je iets wil kopen graag ook contant meenemen.
LUNCH: Potluck lunch (neem wat lekkers mee)
LOCATIE: het Hortushuys – Grote Kruisstraat 3 – Groningen – www.hortushuys.nl
INSCHRIJVEN: Omdat er ruimte is voor maximaal 16 vrouwen, is het belangrijk dat je je opgeeft van te voren. Stuur daarvoor een mailtje naar mij (met je telefoonnumer): info@tantricmoments.nl.

NIEUWE MAAN & MENSTRUATIE
Dit evenement valt op de eerste nieuwe maan van 2016, een prachtig moment om met vrouwen samen te zijn, de stilte te ervaren, nieuwe intenties te zetten en vooral te voelen.
Máár veel vrouwen menstrueren rond de nieuwe maan. Het is dus mogelijk dat jij je periode hebt tijdens de workshopdag. Dat is verder geen probleem, veel van de oefeningen kun je zonder eitje doen (fantaseren dat je een eitje in hebt). Daarnaast doen we er veel dingen omheen.
MEENEMEN
Yoniei, met gaatje (ik zal tijdens de dag ook eieren verkopen)
– (Muntvrij flos)draad (ik zal ook meenemen)
– Notitieboekje
– Massageolie
– 1 sarongs (om jezelf mee te bedekken)
– Handdoek of een dikkere sarong om op te liggen
– Als je hebt: zijde
– Lunchgerecht voor de potluck