Disclaimer

Risico en veiligheid gebruik van producten

Het gebruik van producten op deze website is volledig op eigen risico van de gebruiker.
Het gebruik van deze middelen is geen vervanging van medische of psychologische zorg.
Edelstenen hebben geen wetenschappelijk bewezen medische of psychische werking.

In het samenstellen en ontwikkelen van deze website en haar adviezen en informatie, heb ik geprobeerd zo zorgvuldig mogelijk mijn kennis en inzichten te delen. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend, en ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Ik garandeer niet dat de op mijn website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan door mij op ieder gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor ik op geen enkele wijze verantwoordelijk ben. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat ik de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijf, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

Afwijking in het uiterlijk van de producten

Afwijkingen in uiterlijk
Een groot gedeelte van de producten die op deze website verkocht worden, zijn van edelsteen gemaakt. Edelstenen zijn een natuurproduct, en kunnen variëren in uiterlijk, en samenstelling. Hierdoor zal ieder product uniek zijn en afwijken in kleur, en tekening van het materiaal. De mate van afwijking verschilt per steensoort. Wil je zeker zijn over het uiterlijk van het product dat je ontvangt, stuur mij dan een bericht via what’s app (+3150.2340111) of e-mail (info@yoniyoga.nl), dan stuur ik foto’s toe van de gewenste producten en kun je jouw exemplaar uitkiezen.

Oneffenheden
Daarnaast bevatten veel edelstenen oneffenheden, zoals barstjes of putjes. Alle producten worden door mij visueel beoordeeld in hoeverre ze voldoen aan redelijke eisen van hygiëne. Het is mogelijk dus mogelijk dat jouw product oneffenheden heeft. Indien je van mening bent dat deze oneffenheden onacceptabel zijn, neem dan contact met mij op, en probeer het op een foto vast te leggen, zodat ik het kan zien.

Afwijkingen in maat
De producten van edelsteen worden met de hand geslepen en bewerkt. Maten en gewicht kunnen hierdoor afwijken. Deze afwijkingen vallen altijd binnen de 2mm resp. 5gram.