Audiobegeiding

Zeker als je nog nooit begeleiding hebt ervaren in het werken met een yoni eitje, kan het super fijn zijn om meegenomen te worden in jouw ervaring, door een meer ervaren persoon. Dit kan in een workshop, maar kan ook uitstekend met audio’s, bijvoorbeeld zoals ik ze deel op deze pagina.

Op deze pagina kun je audiobestanden vinden die je kunt beluisteren om op een begeleide manier met het yoni eitje aan de slag te gaan.

Ik ben heel enthousiast dat ik mijn eerste paar bestanden klaar heb om te delen! In de komende periode komen hier nog een flink aantal nieuwe bestanden bij. Vind je het fijn om op deze manier met het eitje te werken, houd dan dit gedeelte van de website in de gaten!
Ik vind het ook superfijn om feedback te horen, of inspiratie te ontvangen om oefeningen op te nemen met een bepaalde insteek.

Kennismaken met het eitje – Afstemmen, en wakker maken van de vulva

Deze audio is een ideale rustige start up, om te vertragen, en je af te stemmen op het yoni eitje. Voor deze audio kun je rustig liggen of zitten, zorg dat je een dekentje bij je hebt.
Tijdens deze audio wordt de verbinding gelegd tussen de mond, kaken, en de vagina/ het bekken.

Het eitje verwelkomen bij de vaginamond

Deze rustige audio staat stil bij de werking van de edelsteen, die rust bij de vaginamond. Het is een fijne begeleiding om te vertragen en af te stemmen voordat je het eitje inbrengt.
Voor deze oefening is het fijn als je ontspannen ligt, misschien onder een dekentje, met wat kussens onder je hoofd en schouders.

Het klokje rond – De vaginamond masseren met het yoni eitje
Passieve de-armouring

Tijdens deze audio masseer je in een rustig tempo de opening van de vagina-mond. Het is een fijne oefening om te ontspannen en ruimte te nemen voor eventuele blokkades bij de opening van je vagina.
Zorg dat je ontspannen ligt, met voldoende kussens onder je hoofd en schouders, zodat je gemakkelijk naar je vagina kunt reiken.